ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

ΝΑΟΥΣΑ - ΠΑΟΚ «μονομαχούν» για το Κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας

Την Τετάρτη (10/02) στις 3μμ θα πραγματοποιηθεί, όπως κάθε χρόνο, στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας, ο τελικός Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας.

Αντίπαλες θα είναι οι δύο ομάδες που μονομάχησαν και για το περσινό τρόπαιο, ο ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ και ο ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ.

Αναμένεται να γίνει ένα παιχνίδι αντάξιο της πορείας που έχουν οι δύο σύλλογοι τα τελευταία χρόνια στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο της Ημαθίας και φυσικά να το παρακολουθήσουν πολλοί φίλαθλοι, όπως άλλωστε συμβαίνει στους περισσότερους τελικούς της ΕΠΣΗ (γενική είσοδος 5 ευρώ).

Συντονιστείτε λίγο πριν τις 3μμ στο kerkidasport.gr για να παρακολουθήσετε σε LIVE μετάδοση τον τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ημαθίας!

ΤΑ ΝΕΑ ΤΩΝ ΔΥΟ ΦΙΝΑΛΙΣΤ

Στο αγωνιστικό μέρος, οι δύο προπονητές, Γιάννης Κερλίδης και Λευτέρης Κελεσίδης προετοίμασαν κατάλληλα τις ομάδες τους για να παρουσιαστούν πανέτοιμες στο σημαντικό αυτό παιχνίδι.

Από πλευράς «κυανόλευκων» μοναδικός απών θα είναι ο Τρύφωνας Νίκου που αντιμετωπίζει πρόβλημα τραυματισμού και από τους «ασπρόμαυρους» δεν υπολογίζεται ο τιμωρημένος Γιώργος Κίτσας (ενδέχεται να αποχωρήσει από την ομάδα), ενώ την τελευταία στιγμή θα κριθεί η συμμετοχή του νεοαποκτηθέντα γκολκίπερ Μιχάλη Οβεζίκογλου.

ΠΙΘΑΝΕΣ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ

ΝΑΟΥΣΑ: Ιωακειμίδης, Παπατάνος, Περηφανόπουλος, Ζούρκος, Ηλιάδης, Σαρηγιαννίδης, Αβραμόπουλος, Ουέλινγκτον, Μουρίκι, Συμπεθέρης (Πατατούκας), Καφές.

ΠΑΟΚ ΑΛ.: Θεοδώρου (Οβεζίκογλου), Λαδάς, Μπουκλάς, Καρατάσος, Χαρισούδης, Κίτσας Β., Κίτσας Λ., Κίτσας Σπ., Μπεκτάς, Ζωγράφος, Φεζουλας

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΩΝ

Γιάννης Κερλίδης (ΝΑΟΥΣΑ): «Ο τελικός του Κυπέλλου Ημαθίας είναι ο πρώτος χρονικά στόχος που την Τετάρτη φτάνει στο τέλος του. Σε άλλη περίπτωση ο τελικός θα αποτελούσε μια γιορτή αλλά από την στιγμή που μας δίνει πιθανότητες να έχουμε ακόμη έναν επιπλέον δρόμο για την άνοδο στην Γ’ Εθνική, αποτελεί και ένα επιπλέον κίνητρο για εμάς. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι πιστεύω πως θα γίνει ένα καλό παιχνίδι, ανάμεσα σε δύο ομάδες που παίζουν επιθετικό ποδόσφαιρο και οι οποίες διαθέτουν ποιότητα στο ρόστερ τους. Εύχομαι να βοηθήσει ο καιρός και να έρθει αρκετός κόσμος στο γήπεδο».

Λευτέρης Κελεσίδης (ΠΑΟΚ): «Η ομάδα μας συμμετέχει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στον τελικό του Κυπέλλου. Εμείς από την πλευράς μας θα διεκδικήσουμε τις πιθανότητές μας απέναντι στην πρωτοπόρο ομάδα του πρωταθλήματος. Πιστεύω ότι θα γίνει ένα πολύ ωραίο παιχνίδι το οποίο θα ευχαριστηθούν όλοι οι φίλαθλοι που θα βρεθούν στο γήπεδο».

ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΩΝ

Αλέξανδρος Ζούρκος (ΝΑΟΥΣΑ): «Στόχος μας από την αρχή της χρονιάς ήταν η κατάκτηση και του Κυπέλλου και του Πρωταθλήματος. Την Τετάρτη είναι ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι κόντρα σε έναν αντίπαλο που πέρυσι κατάφερε να μας κερδίσει πάλι στον τελικό. Όλη η ομάδα θα δώσει το 100% για την κατάκτηση και των δυο στόχων που έχουμε την φετινή σεζόν».

Χρήστος Ζωγράφος (ΠΑΟΚ): «Παίζουμε με αντίπαλο την καλύτερη ομάδα του πρωταθλήματος. Στόχος μας σίγουρα είναι η κατάκτησή του Κυπέλλου για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αλλά δεν παραγνωρίζουμε ότι θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι. Μπορεί να είμαστε το αουτσάιντερ αλλά θα δώσουμε τα πάντα για να κατακτήσουμε τη νίκη μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Αν παίξουμε συγκεντρωμένα και με πάθος όπως σε όλα τα παιχνίδια, θα βάλουμε τις βάσεις για να κερδίσουμε το ματς και φυσικά το Κύπελλο».

ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΥΝ

Κελεσίδης και Κερλίδης έχουν κατακτήσει το Κύπελλο της ΕΠΣ Ημαθίας με την ομάδα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ! Ο Λευτέρης Κελεσίδης στον τελικό του 2011 με αντίπαλο τον ΚΕΡΑΥΝΟ Επισκοπής τον οποίο κέρδισε με 3-0 και ο Γιάννης Κερλίδης ένα χρόνο αργότερα με αντίπαλο τον ΦΙΛΙΠΠΟ Μελίκης (2-1).

Ο Κερλίδης οδήγησε και το 2013 την ομάδα του ΜΑΚΡΟΧΩΡΙΟΥ στον τελικό του Κυπέλλου, η οποία όμως δεν τα κατάφερε χάνοντας με 2-0 από τον ΑΧΙΛΛΕΑ Νεοκάστρου.

Ο ΔΡΟΜΟΣ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ

ΦΑΣ ΝΑΟΥΣΑ

Πρώτη φάση: ΝΑΟΥΣΑ - Τρίκαλα 5-0
Δεύτερη φάση: Ειρηνούπολη - ΝΑΟΥΣΑ 0-1
Τρίτη φάση: Π. Σκυλίτσι - ΝΑΟΥΣΑ 1-6
Προημιτελικά: ΝΑΟΥΣΑ - Ροδοχώρι 3-0
Ημιτελικά: ΝΑΟΥΣΑ - Διαβατός 3-1

ΠΑΟΚ ΑΛΕΞΑΝΔΡΕΙΑΣ

Πρώτη φάση: Ακαδημία Μακρ. – ΠΑΟΚ ΑΛ. 2-6
Δεύτερη φάση: Χωρίς αγώνα
Τρίτη φάση: ΠΑΟΚ ΑΛ. – Αχιλλέας Νάουσας 2-1
Προημιτελικά: ΠΑΟΚ ΑΛ. – Άραχος 3-2
Ημιτελικά: ΠΑΟΚ ΑΛ. – Επισκοπή 2-1

Ο ΠΕΡΣΙΝΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ

Ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας ήταν ο μεγάλος νικητής του τελικού της ΕΠΣ Ημαθίας για την σεζόν 2014-15, που διεξήχθη στο Δημοτικό στάδιο Βέροιας παρουσία 500 και πλέον φιλάθλων.

Η ομάδα του Μπάμπη Πετρίδη ήταν ανώτερη στο μεγαλύτερο μέρος του αγώνα και επικράτησε δίκαια με 2-0 της ΝΑΟΥΣΑΣ στην παράταση, με τέρματα που πέτυχαν οι Γ. Μπουκλάς (102' πέναλτι) και Λ. Κιτσας του Π. (114' σουτ), κατακτώντας έτσι το τρόπαιο!

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο κ. Μαντάκης με βοηθούς τους Καραγκιοζόπουλο και Παρασίου. 

ΝΑΟΥΣΑ (Γ. Σγούρδας): Σταματέλος, Περηφανόπουλος, Παπατάνος, Βλαχοδήμος, Ζούρκος, Αβραμόπουλος, Σαρηγιαννίδης, Συμπεθέρης (81' Καφές), Μουρίκι (102' Νίκου), Πιπινίκας (46' Βλαχοδήμος Α.), Γασπαράτος.

ΠΑΟΚ ΑΛ. (Μπ. Πετρίδης): Θεοδώρου Κ., Μπουκλάς Γ., Λαδάς, Μπουκλάς Α. (66' Κίτσας Λ.), Τζέπης Χρ. (95' Κίτσας Λ.Π.), Τζέπης Γ., Καρατάσιος, Κίτσας Θ., Κούκλας, Πατατούκας, Χαρισούδης (81' Κίτσας Σπ).

Επιμέλεια: Αλέξανδρος Τσακιρίδης