ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Πάλεψε αλλά έχασε στην Κομοτηνή ο Μέγας Αλέξανδρος Αγ. Μαρίνας (φωτο)

Την ήττα με 1-0 από τον δυνατό Πανθρακικό γνώρισε στην Κομοτηνή ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Γ’ Εθνικής.

Το νικητήριο γκολ των γηπεδούχων σημείωσε ο Βάσκος με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι στο 65ο λεπτό, ενώ οι Ημαθιώτες τελείωσαν το παιχνίδι με 9 παίκτες μιας και αποβλήθηκε στο 78' ο Τριανταφυλλίδης και στις καθυστερήσεις ο Λέκα (με 2 κίτρινες).

Οι "κυανόλευκοι" έχασαν δύο πολύ καλές ευκαιρίες, στο ξεκίνημα και στο τέλος του β' ημιχρόνου, με τους Καραγιάννη στην πρώτη φάση και Γαλόπουλο στην δεύτερη να μη μπορούν να νικήσουν απο πλεονεκτικη θέση τον αντίπαλο γκολκίπερ. Οι γηπεδούχοι έχασαν κλασική ευκαιρία στις καθυστερήσεις του αγώνα όταν ο Γιαννακιτσίδης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας του "Μέγα".

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ: Παϊτέρης, Κωσταρέλης, Καλογρανάς, Πεχλιβανόπουλος (74’ Χακάν), Σαπνάρας (63’ Ρουμπιές), Παπαδόπουλος (46’ Χιντζίδης), Σίλβα, Γκουτσίδης (46’ Γιαννακιτσίδης), Γκαγκάνης, Βάσκος, Χαλκιαδάκης (86’ Κασκαντάμης).

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ: Βάντσης, Αναστασιάδης, Ράδης, Τότσκα, Θεολόγου, Τζαλίλης (82' λ.τ. Γαλόπουλος), Τριανταφυλλίδης, Λέκα, Καραγιάννης Τ. (72' Σιδηρόπουλος), Τσολάκης (72' Κοσέογλου), Χασιώτης (63' Β. Καραγιάννης).

*φωτο: Βασίλης Στοάκης