ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Βαριά ήττα της Αγίας Μαρίνας στη Μηχανιώνα

Βαριά εκτός έδρας ήττα με σκορ 4-0 γνώρισε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας από τον Ποσειδώνα Μηχανιώνας, για την 24η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Οι γηπεδούχοι ήταν ανώτεροι και έφτασαν δίκαια στην τελική επικράτηση, αφήνοντας πλέον τους Ημαθιώτες μόνους στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Το σκορ άνοιξε στο 13’ ο Παπαδόπουλος, ενώ ο ίδιος παίκτης διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του πέντε λεπτά πριν τη λήξη του πρώτου μέρους.

Στην επανάληψη η ομάδα της Μηχανιώνας σημείωσε δύο ακόμη τέρματα, στο τελευταίο δεκάλεπτο του αγώνα, με τους Γαλόπουλο (81’) και Ζαφειριάδη (87’).

Από την πλευρά της η Αγία Μαρίνα είχε δύο καλές στιγμές στο πρώτο μέρος με τον Κοσέογλου και μία στο β' ημίχρονο με τον Σιδηρόπουλο, όμως δεν κατάφερε να σκοράρει.

Την αναμέτρηση «σφύριξε» ο Βλάχος από τα Γρεβενά, με βοηθούς τον συντοπίτη του Μπόλη και τον Γούτα από την Χαλκιδική.

ΠΟΣΕΙΔΩΝΑΣ ΜΗΧΑΝΙΩΝΑΣ (Ζαζόπουλος): Τεντζέρης, Πάστρας, Νικολαΐδης, Καλλίδης, Τόσκος, Κανέλλης, Ζήσης, Κάκκο, Παπαδόπουλος, Πάγκος, Χατζηβασιλειάδης. Επαιξαν και οι Ζαφειριάδης, Ντόκου, Τσαλουκίδης.

Μ. ΑΛΕΞ. ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑΣ (Σιαφαρίκας): Βάντσης, Θεολόγου, Αναστασιάδης, Ράδης, Γαλόπουλος, Τότσκα, Τζαλίλης (75’ Κατσέλης), Τριανταφυλλίδης (46’ Σιδηρόπουλος), Χασιώτης (46’ Δημητρούσης), Καραγιάννης (46’ Λέκα), Κοσέογλου (65’ Τσολάκης).