ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Έχασε στη Δράμα ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Την εκτός έδρας ήττα με 4-1 από την Δόξα Δράμας γνώρισε η ομάδα της Αγίας Μαρίνας, για την 26η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Οι γηπεδούχοι πριν το 10’ είχαν καθαρίσει το ματς. Αρχικά, στο 6’ ο Κυριακίδης στρώνει στον Ρούτση που από τον άξονα σουτάρει και σκοράρει για το 1-0. Στο 10’ ο Γαλόπουλος βρίσκει τη μπάλα με το χέρι μέσα στην περιοχή και ο διαιτητής Ναζίρης πολύ κοντά στη φάση δίνει άμεσα την εσχάτη των ποινών. Εκτελεί εύστοχα ο Δημήτρης Κυριακίδης και κάνει το 2-0.

Οι φιλοξενούμενοι μείωσαν στο 24’. Ο Τσολάκης από το ύψος της μεσαίας γραμμής και ένα μέτρο προς την πλευρά της εστίας του Ηλιάδη βλέπει τον τερματοφύλακα της Δόξας να είναι έξω από τα δοκάρια του και δοκιμάζει ένα καταπληκτικό σουτ στέλνοντας την μπάλα στα δίχτυα παρά την προσπάθεια του τερματοφύλακα των “μαυραετών” να διώξει τη μπάλα, για το 2-1.

Η Δόξα στο 54′ έφτασε σε τρίτο γκολ. Ο Ρούτσης κάνει το πρώτο σουτ, ο Χατζηδημητρίου σουτάρει εκ νέου, ο Μυλωνάς αποκρούει και τραυματίζεται και η μπάλα φτάνει στον Κυριακίδη που σκοράρει σε 3-1. Το τελικό 4-1 γράφτηκε στο 78’. 78′ Μπάσιμο του Κόντου από δεξιά και σέντρα που διώχνει προς τα πίσω ο Βάντσης και σε ένα χώρο όπου έρχεται ο Ξανθόπουλος και με σουτ πάνω στην κίνηση κάνει το 4-1 της Δόξας.

Σκόρερ: Ρούτσης (6’), Κυριακίδης (10’ πεν., 54’), Ξανθόπουλος (78’) – Τσολάκης (24’)

Δόξα Δράμας (Στολτίδης): Ηλιάδης, Μπλιός, Ιορδανίδης, Ευθυμιάδης, Παπαϊωάννου, Ντραμέ, Κόντος (81’ Καραγκεβρούδης), Ρούτσης (69’ Περσίδης), Ελ Μαραγκί (46’ Χατζηδημητρίου), Ξανθόπουλος, Κυριακίδης (69’ Οικονομίδης)

Αγία Μαρίνα (Παναγιωτίδης): Μυλωνάς, Αναστασιάδης, Γαλόπουλος (46’ Τζαλίλης), Ράδης, Τσολάκης (71’ Αντωνίου), Τριανταφυλλίδης, Λέκα (71’ Κατσέλης), Καραγιάννης Αναστ. (46’ Μουστάκας), Τότσκα, Θεολόγου, Καραγιάννης Βασ.