ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Ισοπαλία από την… άσπρη βούλα για Αγία Μαρίνα και Άρη Πετεινού

Ισόπαλος 1-1 αναδείχθηκε ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας με αντίπαλο τον Άρη Πετεινού στο γήπεδο του Διαβατού, για την 27η αγωνιστική του 1ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας.

Σε γενικές γραμμές έγινε ένα πολύ μέτριο παιχνίδι, με τις δύο ομάδες που έχουν ήδη υποβιβαστεί, όπως είναι φυσικό να μην δείχνουν ιδιαίτερη διάθεση για να παίξουν καλό ποδόσφαιρο.

Στο σκορ προηγήθηκαν οι Ημαθιώτες με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τριανταφυλλίδη στο 56’, για να ισοφαρίσουν με τον ίδιο τρόπο οι φιλοξενούμενοι λίγα λεπτά αργότερα (62’) με τον Παυλίδη.

Η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη είχε την ευκαιρία να πάρει το "τρίποντο", αφού στη συνέχεια έχασε τρεις σημαντικές ευκαιρίες με δοκάρι του Τότσκα στο 75' και δύο χαμένα τετ-α-τετ των Β. Καραγιάννη και Τριανταφυλλίδη, ενώ μια καλή φάση είχαν και οι φιλοξενούμενοι που δεν την εκμεταλλεύτηκαν, με το 1-1 να μένει μέχρι το φινάλε του αγώνα.

ΑΓΙΑ ΜΑΡΙΝΑ (Παναγιωτίδης): Βάντσης, Αναστασιάδης, Καραγιάννης, Γαλόπουλος, Ράδης, Τσολάκης (40' λ.τ. Τότσκα), Τριανταφυλλίδης, Μουστάκας (55' Σιδηρόπουλος Γ.), Λέκα, Αντωνίου (55' Κατσέλης), Θεολόγου.

ΑΡΗΣ ΠΕΤΕΙΝΟΥ (Νεοφυτίδης): Κοτσάκης, Ασλανίδης, Τυριάκης, Παυλίδης, Κερεμίτσης, Στριγκώνης, Τζαν, Γιαννάκος, Νικολαΐδης, Σιδηρόπουλος, Τσαγαλάς.