ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Γ’ Εθνική: "Κλείδωσε" και για άλλες ομάδες ο υποβιβασμός

Μετά το φινάλε της 31ης αγωνιστικής στο Πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής για αρκετές ομάδες κλείδωσε ο υποβιβασμός στα τοπικά πρωταθλήματα, τρεις στροφές πριν τη λήξη του Πρωταθλήματος.

Πιο συγκεκριμένα, στον 1ο όμιλο έχουν υποβιβαστεί ο Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας, η Αναγέννηση Επανομής, ο Αρης Πετεινού, ο Αετός Βαρβάρας και η Βέροια, ακολουθώντας τον Κεραυνό Αγγελοχωρίου που αποχώρησε από το Πρωτάθλημα. Ακόμη, τις επόμενες αγωνιστικές θα οριστικοποιηθεί και μαθηματικά ο υποβιβασμός της Δόξας Δράμας.

Στον 2ο όμιλο, έχουν υποβιβαστεί Μαγνησιακός και Φήκη που αποχώρησαν από το Πρωτάθλημα, ενώ τους ακολούθησε η Λευκίμμη, ο Βατανιακός και η Καστοριά. Ακόμη, μαθηματικές ελπίδες για την παραμονή έχει η Θύελλα Κατσικά.

Στον 3ο όμιλο, υποβιβάστηκαν και μαθηματικά η ΑΕ Ερμιονίδας, η Εράνη Φιλιατρών, ο Βύζας Μεγάρων, ο ΑΟ Πυλίου Κω και ο Πανελευσινιακός, ακολουθώντας την ΑΕ Μεσολογγίου, ενώ μαθηματικές ελπίδες έχει για να κρατηθεί στην κατηγορία ο ΠΑΟ Βάρδας.

Στον 4ο όμιλο, ο Ατρόμητος Πειραιά, η Αγία Παρασκευή, ο Φωστήρας και ο Περαμαϊκός έχουν υποβιβαστεί και μαθηματικά στα τοπικά, ενώ σε δύσκολη θέση βρίσκεται ο Ερμής Ζωνιανών, η Επισκοπή και ο Απόλλων Σμύρνης.

πηγή: liganews