
- Γ' ΕΘΝΙΚΗ
- Posted
- Διαβάστηκε 902 φορές
- Φωτορεπορτάζ
Κρίσιμες ώρες στην ΑΕ Αλεξάνδρειας - Παραίτηση Παπαδόπουλου αν δεν υπάρξει στήριξη (φωτο-βίντεο)
Γενική Συνέλευση πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας (02/06) στην ΑΕ Αλεξάνδρειας, όπου έγινε ο αγωνιστικός και οικονομικός απολογισμός της χρονιάς που πέρασε, ενώ συζητήθηκαν οι προοπτικές ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.
Αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ότι δεν υπήρξε στήριξη της σεζόν που έληξε, ότι η χρονιά βγήκε με 115 χιλιάδες ευρώ που κάλυψαν οι παράγοντές της και οι χορηγοί τους οποίους ευχαρίστησαν οι άνθρωποι της ομάδας.
Ο ισχυρός άνδρας των «πράσινων» Τάκης Παπαδόπουλος δήλωσε ότι εάν δεν βρεθούν κάποιοι άνθρωποι να τον πλαισιώσουν, θα παραιτηθεί από την προεδρία της ομάδας.
Από την πλευρά του ο χορηγός κ. Ναλμπάντης ανέφερε ότι θα συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα και τόνισε ότι είναι ντροπή να μην υπάρχει βοήθεια από τον Δήμο (στη συνέλευση δεν υπήρξε κανένας εκπρόσωπος του Δήμου).
Αυτό που αποφασίστηκε ήταν να γίνει επαναληπτική Γενική Συνέλευση στις 16 Ιουνίου, όπου θα παρθούν και οι σημαντικές αποφάσεις για το μέλλον της ΑΕ Αλεξάνδρειας.
Φωτορεπορτάζ
https://kerkidasport.gr/podosfairo/gethniki/35802-krisimes-ores-stin-ae-aleksandreias-paraitisi-papadopoulou-an-den-yparksei-stiriksi-foto#sigProIdf90f0c91bb