ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Η πρώτη της ΝΑΟΥΣΑΣ και οι δηλώσεις των πρωταγωνιστών

Την πρώτη του προπόνηση πραγματοποίησε σήμερα στο γήπεδο της Νάουσας ο ιστορικός ΦΑΣ.

Οι παίκτες του Βαγγέλη Ντίσιου βρέθηκαν για πρώτη φορά γι αυτή την σεζόν όλοι μαζί και πραγματοποίησαν την πρώτη τους προπόνηση, μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και πίστης, ότι το νέο αυτό ξεκίνημα θα δώσει μεγάλες χαρές τόσο στον κόσμο όσο και στους ίδιους.

Από την πρώτη προπόνηση απουσίαζε για προσωπικούς λόγους ο νεοαποκτηθείς Γιώργος Μπρέγκου, οι τραυματίες Ζούρκος και Ουέλινγκτον, οι οποίοι όμως έδωσαν το παρών αλλά και ο Σωκράτης Λαμπριανίδης, με τον οποίο αναμένεται να έχει μια τελευταία συζήτηση ο πρόεδρος της ομάδας Αποστόλης Μπέκας, με την υπόθεση να έχει αίσιο τέλος.

Παρών στην πρώτη προπόνηση ήταν και ο Νίκος Ντινόπουλος, όπως σας αποκάλυψε από το μεσημέρι το kerkidasport.gr, με την μεταγραφή του να τελειώνει και τυπικά μέχρι την Πέμπτη.

Ο αρχηγός της ομάδας Νίκος Περηφανόπουλος, μίλησε αποκλειστικά στον Λάκη Λαζάρου και στο kerkidasport.grαναφέροντας τα εξείς: «Η φετινή χρονιά βρίσκει την Νάουσα σε Εθνική κατηγορία. Πρέπει να δουλέψουμε πολύ για να εμφανιστούμε έτσι όπως αξίζει στην ιστορία της ομάδας. Το ρόστερ έχει αλλάξει κατά πολύ και χρειάζεται πολύ δουλειά για να δείξουμε ένα δεμένο σύνολο, με ποιότητα την οποία αναμφισβήτητα διαθέτουμε».

Δηλώσεις στον Λάκη Λαζάρου έκανε και ο έμπειρος Κώστας Καπετάνος, ο οποίος ανέφερε τα εξής: «Πάντασε μια ομάδα σαν την Νάουσα, θα ήθελε κάθε ποδοσφαιριστής να αγωνίζεται. Τώρα ήρθε η στιγμή να το κάνω κι εγώ. Όλες οι συνθήκες και το κλίμα που βρήκα, με οδηγούν ώστε να είμαι αισιόδοξος ότι θα δημιουργήσουμε μια ισχυρή και με απαιτήσεις στο νέο πρωτάθλημα ομάδα».

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΑΝΑΛΥΤΙΚΟ ΦΩΤΟΡΕΠΟΡΤΑΖ...

Ρεπορτάζ: Λάκης Λαζάρου

Επιμέλεια φωτορεπορτάζ: Αλέξανδρος Τσακιρίδης