ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Μιχάλης Χασιώτης: "Είμαι ένας νέος άνθρωπος που νιώθω οτι μπορώ, γι' αυτό δεν ζητάω, αλλά θέλω να κάνω"

Πριν από λίγες μέρες επικυρώθηκε ηλεκτρονικά η υποψηφιότητά μου Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Βέροιας με το συνδυασμό ΔΡΑΣΗ ΜΕ ΓΝΩΣΗ και επικεφαλής το Δήμαρχο Κωνσταντίνο Βοργιαζίδη.

Επίσημα πια λοιπόν, ζητώ από όλες και όλους όσοι με κρίνουν ικανό και θεωρούν ότι μπορούν να χρησιμοποιήσουν την όρεξή μου για τα όνειρά τους, να με τιμήσουν με την ψήφο τους και να με κάνουν υπόλογό τους.

Ζητάω υπεύθυνα και κοιτώντας σας στα μάτια, έναν από τους τέσσερις σταυρούς κάθε πολίτη του Δήμου Βέροιας που νομίζει ότι μπορώ να φέρω κάτι καινούργιο, να ενισχύσω ακόμα περισσότερο την προσπάθεια που ήδη γίνεται, να εκφραστώ και να εκφράσω τα θέλω του με τρόπο διαφορετικό. Τον ζητάω ενσυνείδητα γιατί ξέρω πως μπορώ να τον εκπροσωπήσω. Γιατί αγαπάω τον τόπο μου και θέλω να μετουσιώσω την αγάπη μου αυτή σε πράξεις.

Είμαι ένας νέος άνθρωπος που αποφάσισε για πρώτη φορά ν’ ασχοληθεί με τα κοινά της τοπικής αυτοδιοίκησης με ένα βασικό κριτήριο: Αν νιώθεις ότι μπορείς ή έστω να προσπαθήσεις να κάνεις κάτι, δεν αρκεί απλά να κρίνεις το ότι αυτό το κάτι δεν υπάρχει και να το αποζητάς παθητικά.

Είμαι ένας νέος άνθρωπος που αποστρέφεται τον ξύλινο πολιτικό λόγο και τις αόριστες και χωρίς νόημα εκθέσεις ιδεών.

Είμαι ένας άνθρωπος που πρώτα απ' όλα θέλει να νιώθει περήφανος κοιτώντας τον καθρέφτη του έχοντας προσφέρει το κάτι παραπάνω. Ένας άνθρωπος που θέλω να βοηθήσω με όσες δυνάμεις έχω στο να ανέβουν η πόλη μας και τα χωριά μας ακόμα περισσότερο, πρώτα στα μάτια των πολιτών τους και ύστερα στα μάτια των επισκεπτών τους.

Έχουμε την τύχη να γεννηθήκαμε και να ζούμε σ' έναν τόπο εύφορο, με τεράστια ιστορία και σπάνια φυσική, πολιτισμική, θρησκευτική και αρχιτεκτονική κληρονομιά. Ζητώ την ευκαιρία να συμβάλλω και εγώ στο να γίνουν όλα αυτά πραγματικά όπλα μας και κινητήρια δύναμή μας.

ΣΥΝΤΟΜΟ ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Είμαι 39 ετών, παντρεμένος και ασχολούμαι με τη μαχόμενη δικηγορία εδώ και 14 χρόνια, έχοντας προαχθεί σε δικηγόρο παρ' Αρείω Πάγω.

Είμαι απόφοιτος της Νομικής Σχολής του Δημοκρίτειου Πανεπιστημίου Θράκης.

Κατέχω μεταπτυχιακό δίπλωμα στο Δίκαιο της Οικονομίας & των Επιχειρήσεων, το οποίο μου απονεμήθηκε με βαθμό άριστα.

Εξειδικεύομαι στους δημόσιους διαγωνισμούς, έχοντας εκδώσει το 2022 νομικό βιβλίο με αντικείμενο την επίλυση των διαφόρων από την ανάθεση των δημοσίων συμβάσεων.

Διετέλεσα εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. και Ταμίας του Δικηγορικού Συλλόγου Βέροιας καθ’ όλη τη διάρκεια της θητείας μου (2013-2017), στα πλαίσια της οποίας διετέλεσα και μέλος του Συμβουλίου Πολεοδομικών Θεμάτων και Αμφισβητήσεων (ΣΥ.ΠΟ.Θ.Α.) της Περιφερειακής Ενότητας Ημαθίας.

Είμαι μέλος της Νομαρχιακής Επιτροπής Ημαθίας και μέλος της Ολομέλειας του Τομέα Δικαιοσύνης του ΠΑΣΟΚ - Κίνημα Αλλαγής.

Γνωρίζω άπταιστα Αγγλικά και έχω πολύ καλή γνώση της Γαλλικής γλώσσας.

Υπήρξα ιδρυτικό μέλος του πολιτιστικού portal και περιοδικού του Νομού Ημαθίας "ARIVE.GR" που είχε ως στόχο να παρουσιάσει τη διαχρονική αποτύπωση της σύγχρονης Βέροιας και την ανάδειξη του πολιτισμού μέσα από ελεύθερη αρθρογραφία, σε συνδυασμό με συνεντεύξεις, αφιερώματα και πρωτότυπα φωτογραφικά projects.