ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΜΑΣ

Για την Superleague η τελευταία συνάντηση Πανθρακικού - Βέροιας! (φωτο - βίντεο)

"Ντέρμπι" από τα παλιά θα διεξαχθεί σήμερα στο γήπεδο της Κομοτηνής, όπου ο τοπικός Πανθρακικός θα υποδεχθεί την ομάδα της Βέροιας.

Οι δύο ιστορικοί σύλλογοι, με πολλές συμμετοχές στα μεγάλα σαλόνια του Ελληνικού ποδοσφαίρου, έφτασαν να αγωνίζονται στο πρωτάθλημα της Γ' Εθνικής κατηγορίας, με τους Θρακιώτες πάντως να βρίσκονται τον τελευταίο καιρό σε ανοδική πορεία ενώ τους Ημαθιώτες σε... καθοδική!

Η τελευταία συνάντηση των δύο ομάδων στο γήπεδο του Πανθρακικού, έγινε πριν από αρκετά χρόνια και συγκεκριμένα στις 29 Αυγούστου 2015, όπου η "Βασίλισσα" είχε κερδίσει 0-2 στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής της Superleague, με δύο γκολ του Τζαμέλ Αμπντούν στο 15o και 70ό λεπτό της αναμέτρησης!

Διαιτητής: Σπάθας

ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΟΣ (Μανουέλ Ρόκα): Αθανασιάδης, Παπαγεωργίου, Ποτουρίδης, Χρήστου (83’ Παπαχρήστος), Σερφά, Σέτι, Μεχία, Ροτζέριο, Χαβίτο, Τζάνης (46’ Νικόλτσης), Χασομέρης (46’ Ιγκορ).

ΒΕΡΟΙΑ (Γιώργος Γεωργιάδης): Καντιμοίρης, Μαλον, Τσουμάνης, Εντζεγκέλε, Μαραγκός (71’ λ.τ. Νάστος), Βεργώνης, Σιόντης, Αμπντούν, Γιουσούφ (67’ Τάτος), Μαγιέφσκι (90’ Ιμπραϊμ), Ναζλίδης.